Un englez a alertat jandarmii după ce tatăl lui s-a rătăcit în Retezat

978x0Jandarmii montani, salvamontiștii și polițiștii au pornit în această seară în căutarea unui turist englez, în vîrstă de 75 ani, care s-a rătăcit în zona Scorota-Buta din munții Retezat.

Bărbatul a plecat împreună cu fiul său în drumeție și la un moment dat s-au despărțit, urmând să se reîntâlnească. Deoarece nu s-a mai întâlnit cu tatăl său, fiul a sesizat polițiștii în jurul orei 19.00, care la rândul lor au anunțat jandarmii montani din cadrul Postului Câmpu lui Neag și salvamontișii.

Alături de jandarmii montani, salvamontiști și polițiști a mers și fiul turistului rătăcit.

“Turistul a fost găsit în jurul orei 20.30 de cei porniți în căutarea sa. Coborâse către baza muntelui după ce, probabil, rătăcise traseul inițial. Este în stare de sănătate bună”, a informat căpitanul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara         Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE