Un devean a fost arestat la 14 ani de la comitera unui jaf, în Ungaria

arestatPoliţiştii din Deva au capturat un interlop căutat de patru ani de autorităţile maghiare. Pe numele lui Ştefan Logojan, alias „Sprânceană”, autorităţile maghiare au emis un mandat de executare a unei pedepse de şapte ani şi jumătate de închisoare.

Jefuitorul „Sprânceană” (38 de ani) a fost identificat de poliţişti şi reţinut la Deva. El va fi trimis în faţa instanţei Curţii de Apel Alba Iulia, care va decide punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile din Beckescsaba.

Ştefan Logojan a fost condamnat în anul 2006 de un tribunal din Bekescsaba, pentru tâlhărie. Potrivit anchetatorilor, împreună cu un alt român, deveanul a jefuit un localnic din Bekescsaba. Infracţiunea s-a petrecut în anul 1999. Cei doi au fost găzduiţi de maghiar, dar s-au întors împotriva lui.  L-au legat şi i-au luat bijuteriile şi banii, apoi au fugit. În 2009, autorităţile maghiare au emis mandatul de executare a pedepsei pe numele deveanului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva