Un bărbat și fiul său sunt dați dispăruți. Se aflau pe malul Mureșului

1045

Polițiștii au fost alertați de localnicii din Burjuc că, joi dimineața, au fost găsite pe malul râului Mureș, în zona denumită ,,La insulă” de la marginea satului, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare şi un telefon mobil. Bunurile aparțin unui bărbat, Ion Stoian, de 55 de ani, și fiului său, Emanuel, în vârstă de 12 ani. Cei doi au fost dați dispăruți. Ultima dată, Ion Stoian a fost văzut îmbrăcat într-o salopetă de culoare albastru, iar în picioare purta cizme negre de cauciuc.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,70 metri, 75-80 kilograme, ochi căprui, mustață neagră, păr negru tuns scurt, constituție atletică, pe umărul drept avea un tatuaj în formă de dragon. Minorul are următoarele semnalmente: 1,55 metri, 45-50 kilograme, ochi verzi, păr șaten spre blond tuns scurt, însă la data dispariţiei, nu se cunoaște cum era îmbrăcat.

„La fața locului se află polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ilia, care împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și cei din cadrul Primăriei Burjuc, efectuează căutări în vederea găsirii celor două persoane. În activitățile de căutare, au fost folosiți și câinii de urmă. Cei care pot furniza informaţii cu privire la persoanele dispărute sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.