Un bărbat din Ghelari a fost reţinut preventiv de poliţişti, după ce şi-a agresat concubina

O femeie din Ghelari a sesizat Poliția Hunedoara după ce în seara de 31 august ar fi fost bătută de concubinul său, în vârstă de 57 de ani, aflat sub infleunța băuturilor alcoolice. Atunci, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Joi seara, polițiștii din Hunedoara s-au deplasat la locuința comună a celor doi din Ghelari pentru a-i aduce femeii la cunoștință conţinutul sentinței civile emise de Judecătoria Hunedoara prin care s-a emis ordin de protecție împotriva concubinului său. „Cu această ocazie, la respectiva adresă nu a fost găsită persoana vătămată, care a revenit ulterior la domiciliul, fiind plecată în municipiul Hunedoara, însă poliţiştii au depistat în interiorul locuinței bărbatul de 57 de ani împotriva căruia a fost emis un ordin de protecție provizoriu valabil pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta a fost evacuat din locuința persoanei vătămate și i-a fost interzis să se mai apropie de aceasta”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Pentru că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de poliţişti, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru continuarea cercetărilor. „Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordin de protecție. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului