Un bărbat a murit luat de curenţi în timp ce încerca să traverseze Mureșul

Pompierii au căutat sâmbătă seara cadavrul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din Petroșani, luat de apele râului Mureș. Dispariția victimei a fost anunțată la 112, iar în zona Simeria Veche, pe malul Mureșului s-a deplasat un echipaj de pompieri, dotat cu o autospecială de intervenție și o barcă.
„Echipa de intervenție a patrulat pe răul Mureș de la Simeria Veche până în dreptul localității Hărău. Concomitent, un echipaj de 4 polițiști a verificat malurile răului. La finele câtorva ore de căutare, echipele de intervenție au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 42 de ani, într-o zona cu apă mai mică”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.
Bărbatul se afla la scăldat și, în încercarea de a traversa Mureșul înot a fost luat de curenții puternici din râu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
SPIRITUL SĂRBĂTORILOR. Seară de colinde cu „LIRA”         D’ALE POLITICII Costel Avram i-a cerut scuze lui Mircea Moloţ la televizor         Programe finanțate corespunzător de UE pentru acțiunea împotriva schimbărilor climatice         Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști