Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu

Un atelier de producţie a brichetelor din rumeguş, din satul Crișan, a fost cuprins de flăcări în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mai multe echipaje de pompieri din Brad și Deva au fost chemate în ajutor. La sosire pompierii au găsit un incendiu generalizat la atelierul ce era ataşat de două locuinţe şi două anexe.

„Echipajele de intervenţie au reuşit atât stoparea înaintării incendiului spre locuinţe cât şi lichidarea arderii de la nivelul atelierului. În zonă a fost deplasat şi un echipaj de prim ajutor însă, din fericire, nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum. Arderea a distrus acoperişul atelierului, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri patraţi, şi a avariat utilajele aflate în incintă”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că evenimentul s-a produs din cauza autoaprinderii rumeguşului.

FOTO: ISU Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019