Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență

Costel Sibișan, un agent de pază de la Spitalul Județean de Urgență din Deva, i-a acuzat pe medicii de la spital că îi tratează pe pacienți cu indiferență.

„Pentru Ministerul Sănătății și pentru toți locuitorii orașului Deva: refuz să mai lucrez în acest spital la Secția de Urgență, deoarece văd zilnic bătaia de joc și cum se tratează bolnavii cu indiferență de medici cum sunt Popa Tănase (n.r. medic la UPU Deva). Medici care dorm și nu vor să fie deranjați când vin bolnavii la Urgență și care ne jignesc pe noi paznicii că-i deranjează pacienții și că fac gălăgie pe holul spitalului în timp ce ei dorm în timpul gărzii de noapte. Rog conducerea să ia măsuri deoarece bolnavii suferă din cauza unor nesimțiți”, a scris Costel Sibișan pe pagina sa de Facebook.

Medicul Tănase Popa a precizat că mesajul publicat de agentul de pază nu este justificat și vine după ce i-a fost atrasă atenția să își facă treaba. „Agentul de pază, fost pușcăriaș – după cum mi-a spus administratorul firmei de pază, a scris niște prostii. Eu l-am pus să își facă treaba aici, însă el vorbea prostii cu pacienții și nu știa să se exprime. Noi ne-am mirat că a scris aceste minuni și ne pare rău că oamenii i-au dat atâtea like-uri fără să știe cum stau lucrurile și că noi aici muncim, că ne facem treaba. El a fost dat afară, iar patronul firmei a și spus că îi pare rău că l-au pus aici, la Urgență, unde trebuia să știe să comunice cu pacienții”, a declarat dr. Tănase Popa.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători