Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență

307

Costel Sibișan, un agent de pază de la Spitalul Județean de Urgență din Deva, i-a acuzat pe medicii de la spital că îi tratează pe pacienți cu indiferență.

„Pentru Ministerul Sănătății și pentru toți locuitorii orașului Deva: refuz să mai lucrez în acest spital la Secția de Urgență, deoarece văd zilnic bătaia de joc și cum se tratează bolnavii cu indiferență de medici cum sunt Popa Tănase (n.r. medic la UPU Deva). Medici care dorm și nu vor să fie deranjați când vin bolnavii la Urgență și care ne jignesc pe noi paznicii că-i deranjează pacienții și că fac gălăgie pe holul spitalului în timp ce ei dorm în timpul gărzii de noapte. Rog conducerea să ia măsuri deoarece bolnavii suferă din cauza unor nesimțiți”, a scris Costel Sibișan pe pagina sa de Facebook.

Medicul Tănase Popa a precizat că mesajul publicat de agentul de pază nu este justificat și vine după ce i-a fost atrasă atenția să își facă treaba. „Agentul de pază, fost pușcăriaș – după cum mi-a spus administratorul firmei de pază, a scris niște prostii. Eu l-am pus să își facă treaba aici, însă el vorbea prostii cu pacienții și nu știa să se exprime. Noi ne-am mirat că a scris aceste minuni și ne pare rău că oamenii i-au dat atâtea like-uri fără să știe cum stau lucrurile și că noi aici muncim, că ne facem treaba. El a fost dat afară, iar patronul firmei a și spus că îi pare rău că l-au pus aici, la Urgență, unde trebuia să știe să comunice cu pacienții”, a declarat dr. Tănase Popa.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *