Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați

După valul de nemulţumiri pe care l-au manifestat localnicii după ce Primăria Hunedoara a montat turnicheţi la intrarea în curtea exterioară a Castelului Corvinilor autorităţile iau măsuri.

Noii turnicheţi ar putea fi relocaţi la intrarea pe podul Castelului Corvinilor, astfel încât turiştii să poată avea acces gratuit în curtea exterioară a monumentului istoric. Zona din faţa podului este în şantier şi au fost turnate postamente, cel mai probabil pentru noul sistem de taxare, care va înlocui ghereta de la intrarea în castel. Primarul Dan Bobouţanu a refuzat să ofere orice fel de detalii cu privire la situaţia turnicheţilor. „Răspunsul meu este că o să dăm un comunicat de presă pe această temă”, a spus primarul. Investiţia în turnicheţi a costat peste 100.000 de lei, din fonduri de la bugetul local şi a demarat la sfârşitul lunii noiembrie.

Reprezentanţii Muzeului Castelului Corvinilor au precizat, recent, că montarea turnicheţilor la intrarea principală din ansamblul Castelul Corvinilor este realizată din motive de natură administrativă şi expoziţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști