Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați

132

După valul de nemulţumiri pe care l-au manifestat localnicii după ce Primăria Hunedoara a montat turnicheţi la intrarea în curtea exterioară a Castelului Corvinilor autorităţile iau măsuri.

Noii turnicheţi ar putea fi relocaţi la intrarea pe podul Castelului Corvinilor, astfel încât turiştii să poată avea acces gratuit în curtea exterioară a monumentului istoric. Zona din faţa podului este în şantier şi au fost turnate postamente, cel mai probabil pentru noul sistem de taxare, care va înlocui ghereta de la intrarea în castel. Primarul Dan Bobouţanu a refuzat să ofere orice fel de detalii cu privire la situaţia turnicheţilor. „Răspunsul meu este că o să dăm un comunicat de presă pe această temă”, a spus primarul. Investiţia în turnicheţi a costat peste 100.000 de lei, din fonduri de la bugetul local şi a demarat la sfârşitul lunii noiembrie.

Reprezentanţii Muzeului Castelului Corvinilor au precizat, recent, că montarea turnicheţilor la intrarea principală din ansamblul Castelul Corvinilor este realizată din motive de natură administrativă şi expoziţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.