Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați

După valul de nemulţumiri pe care l-au manifestat localnicii după ce Primăria Hunedoara a montat turnicheţi la intrarea în curtea exterioară a Castelului Corvinilor autorităţile iau măsuri.

Noii turnicheţi ar putea fi relocaţi la intrarea pe podul Castelului Corvinilor, astfel încât turiştii să poată avea acces gratuit în curtea exterioară a monumentului istoric. Zona din faţa podului este în şantier şi au fost turnate postamente, cel mai probabil pentru noul sistem de taxare, care va înlocui ghereta de la intrarea în castel. Primarul Dan Bobouţanu a refuzat să ofere orice fel de detalii cu privire la situaţia turnicheţilor. „Răspunsul meu este că o să dăm un comunicat de presă pe această temă”, a spus primarul. Investiţia în turnicheţi a costat peste 100.000 de lei, din fonduri de la bugetul local şi a demarat la sfârşitul lunii noiembrie.

Reprezentanţii Muzeului Castelului Corvinilor au precizat, recent, că montarea turnicheţilor la intrarea principală din ansamblul Castelul Corvinilor este realizată din motive de natură administrativă şi expoziţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători