Turnicheți la Castelul Corvinilor

Primăria Hunedoara a alocat peste 100.000 de lei pentru a monta turnicheţi la Castelul Corvinilor, o măsură plănuită din anii trecuţi.

„Muzeul Castelul Corvinilor mai face un pas către normalitate, prin montarea atât de necesarilor turnicheţi la intrarea în Curtea Husarilor (curtea exterioară a Castelului Corvinilor). De acum, turiştii care vin la castel vor trece prin cei patru turnicheţi montaţi astăzi, iar la plecare, vor ieşi pe uşa batantă. Turnicheţii sunt de tip monopod cu 3 braţe rabatabile şi au o capacitate optimă de 20 de persoane pe minut. Sunt realizaţi din oţel inoxidabil şi vor fi conectaţi la două unităţi de emitere a biletelor”, a informat Primăria Hunedoara.

Vizitatorii vor cumpăra bilete la casa de bilete care se va muta imediat după poarta de acces în curtea castelului, vor primi biletul şi îl vor valida pentru a trece de turnicheţi. Biletul nu va mai fi verificat la intrarea în incinta obiectivului turistic, astfel că nu se vor mai forma cozi pe podul care duce la castel, informează Primăria Hunedoara.
FOTO: Primăria Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!