Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic

283

Un polițist a fost agresat de un șofer în vârstă de 31 de ani, după ce echipajul de Poliție l-a oprit pe tânăr în trafic.

Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Petroșani, s-a răzbunat pe polițisștii care l-au oprit, luni, în trafic, pe o stradă din municipiu. „Polițiștii au constatat că acesta nu avea trusa medicală, triunghi reflectorizant și nici stingător. În timp ce unul dintre polițiști întocmea procesul verbal de contravenție, conducătorul auto i-a adresat injurii, a devenit violent, lovindu-l cu intenție pe polițist în zona tibiei piciorului stâng. Agresorul a fost încătușat și condus la sediul poliției”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițistul s-a deplasat la unitatea medicală Petroșani, pentru a primi îngrijiri medicale. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, cazul fiind preluat în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.