Trimis în judecată după ce și-a abuzat fiica vitregă

Un bărbat din Petrila a fost trimis în judecată pentru agresiuni sexuale fiind acuzat că şi-a abuzat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani.

Inculpatul se află în arest preventiv. Infracţiunile au avut loc pe parcursul ultimilor doi ani, în uscătoria unui bloc, folosită ca locuinţă.

„S-a reţinut că în calitate de tată vitreg al victimei minore, aflată în îngrijirea, ocrotirea şi educarea inculpatului, convieţuind totodată în imobilul situat în Petrila, inculpatul, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut fără consimţământul victimei, prin constrângere şi în mod repetat, mai multe acte de natură sexuală (aproximativ doi ani, de trei ori pe săptămână, fără a se putea stabili cu exactitate datele, doar caracterul continuat şi repetat al acestora), în imobilul de tip garsonieră, ameninţând cu acte de violenţă şi cu moartea şi remunerând victima de fiecare dată cu diferite sume de bani (5, 10, 15 lei) pentru ca aceasta să păstreze tăcerea”, se arată în dosar.

Potrivit mărturiei victimei, aceasta a fost agresată sexual prima dată la începutul anului 2019, chiar în ziua în care împlinise 11 ani. Unele dintre agresiuni au fost filmate cu telefonul mobil, iar imaginile au fost vizionate de apropiaţii inculpatului, se arată în dosar.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului