UPDATE: Tribunalul Timiş a decis soarta criminalului Jian Beniamin Laichici

beniamin laichici, fost beniamin jian, cel la costum, a omorat cinci oameni in 1995 dupa modelul crima de la coaforTribunalul Timiş a fixat data de vineri, 30 mai, ca termen de soluţionare a cererii de eliberare condiţionată, formulată de cel mai temut asasin hunedorean din ultimele decenii: Jian Beniamin Laichici.

UPDATE: Cererea de eliberare condiţionată a condamnatului a fost respinsă.

“Instanţa admite contestaţia declarată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosar. A desfiinţat în parte hotărârea atacată în ceea ce priveşte stabilirea termenului de rediscutare şi, în rejudecare, stabileşte termenul de opt luni după care cererea poate fi reînnoită, de la rămânerea definitivă a hotărârii”, a informat Tribunalul Timiş.

Laichici fusese condamnat la închisoare pe viaţă, pentru cinci crime comise în luna martie 1995. A împuşcat cinci oameni atunci, în decurs de câteva ore, şi apoi s-a predat Poliţiei. Beniamin Laichici (fost Jian) a petrecut 19 ani în închisoare şi îşi doreşte să fie din nou liber. A depus mai multe cereri de eliberare condiţionată instanţelor din judeţul Timiş, ultima dintre ele în 30 aprilie. A solicitat transformarea pedepsei de închisoare pe viaţă într-una mai convenabilă pentru el, iar în primă instanţă, aceasta i-a fost admisă, dar soluţia instanţei nu a rămas definitivă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara