UPDATE: Tribunalul Timiş a decis soarta criminalului Jian Beniamin Laichici

beniamin laichici, fost beniamin jian, cel la costum, a omorat cinci oameni in 1995 dupa modelul crima de la coaforTribunalul Timiş a fixat data de vineri, 30 mai, ca termen de soluţionare a cererii de eliberare condiţionată, formulată de cel mai temut asasin hunedorean din ultimele decenii: Jian Beniamin Laichici.

UPDATE: Cererea de eliberare condiţionată a condamnatului a fost respinsă.

“Instanţa admite contestaţia declarată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosar. A desfiinţat în parte hotărârea atacată în ceea ce priveşte stabilirea termenului de rediscutare şi, în rejudecare, stabileşte termenul de opt luni după care cererea poate fi reînnoită, de la rămânerea definitivă a hotărârii”, a informat Tribunalul Timiş.

Laichici fusese condamnat la închisoare pe viaţă, pentru cinci crime comise în luna martie 1995. A împuşcat cinci oameni atunci, în decurs de câteva ore, şi apoi s-a predat Poliţiei. Beniamin Laichici (fost Jian) a petrecut 19 ani în închisoare şi îşi doreşte să fie din nou liber. A depus mai multe cereri de eliberare condiţionată instanţelor din judeţul Timiş, ultima dintre ele în 30 aprilie. A solicitat transformarea pedepsei de închisoare pe viaţă într-una mai convenabilă pentru el, iar în primă instanţă, aceasta i-a fost admisă, dar soluţia instanţei nu a rămas definitivă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carduri europene de sănătate în duplicat pentru hunedoreni, din 7 februarie         APEL LA RAȚIUNE CU DEGETUL PE RANĂ. Poliţia de Patrimoniu dă în clocot         CU TRIMITERE LA VALEA JIULUI. Pactul Ecologic European, o mare provocare pentru România         Accident grav pe DN 76. BMW făcut praf de un autotren         Peste 250.000 de arbori au fost retezați de pe malul Lacului Gura Apelor, în Retezat         Hoț de portofele prins de polițiști         SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier