Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019

Aproape 60.000 de dosare au fost înregistrate la instanțele din județul Hunedoara în 2019, arată raportul de activitate prezentat de Tribunalul Hunedoara.

„În total, la nivelul instanțelor s-a înregistrat un volum de activitate (stoc plus nou intrate) de 58.911 de dosare, în scădere față de anul precedent cu 4.833 de dosare, când s-au aflat pe rolul instanțelor un număr de 63.744 cauze. În anul 2019 Tribunalul Hunedoara a înregistrat un volum de activitate (stoc plus nou intrate) de 12.428 de cauze pe rol, în scădere cu 2.723 faţă de anul 2018 când numărul dosarelor pe rol a fost de 15.151”, a informat Tribunalul Hunedoara.
Volumul de activitate al celor 6 judecătorii din raza de competenţă a Tribunalului Hunedoara a fost de 46.483 cauze pe rol, în scădere cu 2.110 față de anul 2018 când pe rolul judecătoriilor s-au înregistrat un număr de 48.593 cauze.
La Tribunalul Hunedoara în cursul anului 2019 s-a înregistrat o încărcătură de 576,4 cauze/judecător. „Separat pe secţii, se constată că, cea mai mare încărcătură de cauze/ judecător a fost la Secţia a II-a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal, unde s-a înregistrat un număr mediu de 828,6 cauze/ judecător, faţă de 461,6 cauze/ judecător la Secţia I Civilă, 361,6 cauze/ judecător la Secţia Penală”, au informat reprezentanții Tribunalului Hunedoara.
În anul 2019 numărul de cauze/judecător la judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara a fost următorul: la Judecătoria Brad s-au înregistrat 965,5 cauze/ judecător; la Judecătoria Deva s-au înregistrat 1101 cauze/ judecător; la Judecătoria Haţeg s-au înregistrat 1040 cauze/ judecător; la Judecătoria Hunedoara s-au înregistrat 1345,9 cauze/ judecător; la Judecătoria Orăştie s-au înregistrat 1814,5 cauze/ judecător; la Judecătoria Petroşani s-au înregistrat 1429,8 cauze/ judecător.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul spre satul Alun va fi modernizat         Ajutoare de urgență pentru familiile din județul Hunedoara afectate de inundații         STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului         Accident în Deva, produs de un bărbat de 72 de ani         Vitezoman băut la volan         Spărgători de mașini prinși în Valea Jiului         Asistente de la Spitalul municipal Hunedoara infectate cu Covid 19         Tragedie pe o stradă din Orăștie         Un monument pe săptămână: CETATEA DACICĂ DE LA COSTEȘTI-BLIDARU         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor