Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019

Aproape 60.000 de dosare au fost înregistrate la instanțele din județul Hunedoara în 2019, arată raportul de activitate prezentat de Tribunalul Hunedoara.

„În total, la nivelul instanțelor s-a înregistrat un volum de activitate (stoc plus nou intrate) de 58.911 de dosare, în scădere față de anul precedent cu 4.833 de dosare, când s-au aflat pe rolul instanțelor un număr de 63.744 cauze. În anul 2019 Tribunalul Hunedoara a înregistrat un volum de activitate (stoc plus nou intrate) de 12.428 de cauze pe rol, în scădere cu 2.723 faţă de anul 2018 când numărul dosarelor pe rol a fost de 15.151”, a informat Tribunalul Hunedoara.
Volumul de activitate al celor 6 judecătorii din raza de competenţă a Tribunalului Hunedoara a fost de 46.483 cauze pe rol, în scădere cu 2.110 față de anul 2018 când pe rolul judecătoriilor s-au înregistrat un număr de 48.593 cauze.
La Tribunalul Hunedoara în cursul anului 2019 s-a înregistrat o încărcătură de 576,4 cauze/judecător. „Separat pe secţii, se constată că, cea mai mare încărcătură de cauze/ judecător a fost la Secţia a II-a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal, unde s-a înregistrat un număr mediu de 828,6 cauze/ judecător, faţă de 461,6 cauze/ judecător la Secţia I Civilă, 361,6 cauze/ judecător la Secţia Penală”, au informat reprezentanții Tribunalului Hunedoara.
În anul 2019 numărul de cauze/judecător la judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara a fost următorul: la Judecătoria Brad s-au înregistrat 965,5 cauze/ judecător; la Judecătoria Deva s-au înregistrat 1101 cauze/ judecător; la Judecătoria Haţeg s-au înregistrat 1040 cauze/ judecător; la Judecătoria Hunedoara s-au înregistrat 1345,9 cauze/ judecător; la Judecătoria Orăştie s-au înregistrat 1814,5 cauze/ judecător; la Judecătoria Petroşani s-au înregistrat 1429,8 cauze/ judecător.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva