Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv

UPDATE: Cei trei pacienţi din Hunenedoara vor fi transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

O doctoriţă de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara şi doi pacienţi au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

Medicul s-a aflat în ultimele zile în izolare la domiciliu şi a rămas în prezent acasă, până când va fi trimis la un spital pentru a fi tratat. Cei doi pacienţi sunt în prezent internaţi la Secţia de Boli Infecţioase din hunedoara, a precizat Radu Budae, managerul unităţii medicale.

Aproape 50 de cazuri de infecţii cu virusul Covid 19 au fost raportate până în prezent în judeţ. O parte din acestea sunt cadre medicale şi personal din spitalele Deva, Petroşani şi Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara