Traian Berbeceanu scrie din arest. Fostul şef al BCCO Alba îşi acuză colegii care “l-au trădat”

MAIN berbeO nouă scrisoare a comisarului şef BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost făcută publică. Poliţistul a scris din închisoare, cu o zi înainte ca instanţa să decidă dacă îi va prelungi mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui în data de 23 octombrie 2013.

Iată mesajul său:

“Gânduri de prizonier nevinovat:
Zile și nopți la rând stau cu ochii priponiți în tavanul celulei în care m-au închis. Minutele se scurg al naibii de greu… Mă gândesc la familia mea, la soția mea minunată și la băiețelul meu deosebit; mă gândesc la părinții mei bolnavi și bătrâni, la fratele meu plecat de ani mulți în altă țară; mă gândesc la socrii mei, la nepoțeii mei, la verișorii, unchii și mătușile mele; mă gândesc la prietenii mei excepționali! De fiecare dintre ei îmi este tare dor!

Foarte mult mă gândesc și la cea de-a doua mea familie, la colegii mei din BCCO Alba Iulia! Alături de aceștia am trăit clipe minunate, satisfacții deosebite, dar și dezamăgiri profunde. Alături de echipa mea am simțit de foarte multe ori gustul plăcut al victoriei, dar și amărăciunea câte unei nerealizări

Am fost un colectiv unit, oameni pentru care sacrificiile de orice fel nu contau… Adevărați polițiști ai Poliției Naționale!… sunt profesioniști cinstiți, demni, voluntari!

Mă gândesc la fiecare dintre ei, la clipele deosebite petrecute împreună… mă gândesc cu mare drag, cu bucurie… cu mândrie nemărginită! Fiecare dintre ei și-a câștigat pe veci un loc în mintea și sufletul meu.

Toate aceste gânduri mă încarcă pozitiv, îmi dau putere și mă fac să îl rog zilnic pe Dumnezeu să-I ocrotească, să-I țină sănătoși și uniți!
Toate acestea mă fac să lupt cu oricine și orice până la ultima fărâmă de energie, pentru ca niciodată altul să nu pățească ca mine.

Dar, de fiecare dată, gândurile îmi sunt tulburate de amintirea celor 3-4 care au ales să trădeze echipa. Acei 3-4 care nu s-au remarcat prin nimic pozitiv, care au fost mereu “târâți înainte” de performanțele echipei, de munca celor mulți… acei 3-4 care pângăresc cu atingerea lor tot ce-i bun, care infectează cu respirația lor atmosfera minunată din rândul echipei… acei 3-4 care, datorită incompetenței profesionale, complexelor de inferioritate în fața performanței, caracterelor meschine au ales să fabrice probe mincinoase, să pactizeze cu infractorii, să tăinuiască mârșăvii…
Iar pentru cei 3-4 mai am un singur ordin: “MARȘ AFARĂ!”

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva