Traian Berbeceanu scrie din arest. Fostul şef al BCCO Alba îşi acuză colegii care “l-au trădat”

MAIN berbeO nouă scrisoare a comisarului şef BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost făcută publică. Poliţistul a scris din închisoare, cu o zi înainte ca instanţa să decidă dacă îi va prelungi mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui în data de 23 octombrie 2013.

Iată mesajul său:

“Gânduri de prizonier nevinovat:
Zile și nopți la rând stau cu ochii priponiți în tavanul celulei în care m-au închis. Minutele se scurg al naibii de greu… Mă gândesc la familia mea, la soția mea minunată și la băiețelul meu deosebit; mă gândesc la părinții mei bolnavi și bătrâni, la fratele meu plecat de ani mulți în altă țară; mă gândesc la socrii mei, la nepoțeii mei, la verișorii, unchii și mătușile mele; mă gândesc la prietenii mei excepționali! De fiecare dintre ei îmi este tare dor!

Foarte mult mă gândesc și la cea de-a doua mea familie, la colegii mei din BCCO Alba Iulia! Alături de aceștia am trăit clipe minunate, satisfacții deosebite, dar și dezamăgiri profunde. Alături de echipa mea am simțit de foarte multe ori gustul plăcut al victoriei, dar și amărăciunea câte unei nerealizări

Am fost un colectiv unit, oameni pentru care sacrificiile de orice fel nu contau… Adevărați polițiști ai Poliției Naționale!… sunt profesioniști cinstiți, demni, voluntari!

Mă gândesc la fiecare dintre ei, la clipele deosebite petrecute împreună… mă gândesc cu mare drag, cu bucurie… cu mândrie nemărginită! Fiecare dintre ei și-a câștigat pe veci un loc în mintea și sufletul meu.

Toate aceste gânduri mă încarcă pozitiv, îmi dau putere și mă fac să îl rog zilnic pe Dumnezeu să-I ocrotească, să-I țină sănătoși și uniți!
Toate acestea mă fac să lupt cu oricine și orice până la ultima fărâmă de energie, pentru ca niciodată altul să nu pățească ca mine.

Dar, de fiecare dată, gândurile îmi sunt tulburate de amintirea celor 3-4 care au ales să trădeze echipa. Acei 3-4 care nu s-au remarcat prin nimic pozitiv, care au fost mereu “târâți înainte” de performanțele echipei, de munca celor mulți… acei 3-4 care pângăresc cu atingerea lor tot ce-i bun, care infectează cu respirația lor atmosfera minunată din rândul echipei… acei 3-4 care, datorită incompetenței profesionale, complexelor de inferioritate în fața performanței, caracterelor meschine au ales să fabrice probe mincinoase, să pactizeze cu infractorii, să tăinuiască mârșăvii…
Iar pentru cei 3-4 mai am un singur ordin: “MARȘ AFARĂ!”

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști