Tragedie: un copil de trei ani a murit înecat în râul Cerna

Duminică, în jurul orei 20:30, părinţii unui copil de trei ani au alertat autorităţile după ce acesta, în timp ce se juca pe malul râului Cerna, în zona localităţii Topliţa, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.

„În urma sesizării telefonice, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă patrula de siguranţă publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara şi s-a solicitat în regim de urgenţă deplasarea la faţa locului a unui echipajul SMURD şi a reprezentanţilor I.S.U. Hunedoara, pentru efectuarea de căutări. Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor”, a informat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În jurul orei 00.00, potrivit autorităţilor, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi kilometri de locul în care a dispărut. „După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cadavrul copilului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi a stabirii cauzei decesului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului