Tragedie la Poștă, în Deva. Al doilea angajat a decedat, în urma infecției cu noul coronavirus

O angajată a Oficiului Poştal nr. 4 din Deva, în vârstă de 51 de ani, a murit în spital, în urma infecţiei cu noul coronavirus.

Diriginta de poştă suferea de hipertensiune arterială, obezitate şi insuficienţă hepatică. Decesul femeii a fost raportat marţi, deşi aceasta a murit în 17 mai, la 11 zile de la internare. Tragedia, a doua în rândul lucrătorilor poştali din Deva, după decesul unui angajat în vârstă de 61 de ani a produs tulburare în rândul lucrătorilor poştali.

Dana Damian, fosta şefă a Poştei din judeţ, a scris pe pagina sa de Facebook: „Diriginta Oficiului Poştal 4 din Deva, răpusă de nepăsarea celor care nu au dezinfectat oficiile poştale din gara Deva, nu au testat personalul, nu au asigurat materialele de protecţie poştaşilor după decesul lui Onea Ionel răpus şi el de virus, la datorie fiind”. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a comunicat însă că la oficiul poştal la care lucra femeia a fost realizată o anchetă epidemiologică, că lucrătorii care au intrat în contact cu pacienta – care nu a mai venit la lucru din 4 mai – au fost izolați, iar în ultimele două săptămâni nu s-a mai înregistrat nicio îmbolnăvire în rândul colegilor săi.

Diana Alexe, actualul şef al Oficiului Judeţean de Poştă Hunedoara, nu a putut fi contactată telefonic pentru a oferi informaţii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara