Tragedie în Masivul Parâng

985

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut din telescaun în staţiunea Parâng, din Valea Jiului.

Victima a fost adusă duminică, în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, după ce în aceeaşi zi s-a prăbuşit din vechiul telescaun ce urcă în masivul Parâng.

Înainte de pilonul 17, ar fi ridicat bara de protecţie a telescaunului şi a căzut din instalaţia de transport pe cablu.

Potrivit unor informaţii, era singur în telescaun şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
„Poliţiştii au stabilit că, duminică, în jurul orei 15, bărbatul se deplasa cu telescaunul singur şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 6-8 metri, provocându-şi multiple traumatisme. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, de către un echipaj SMURD, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din pacate, în jurul orei 18.20, bărbatul a decedat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză a întocmindu-se dosar penal”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urma accidentului a fost transportat la spital, având traumatism cranian, coaste rupte, fractură de claviculă. Viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

„Ca urmare a accidentului cu consecinţe tragice produs duminică, 15 august 2021, în staţiunea Parâng, unde un bărbat a căzut din telescaun, iar ulterior a decedat, am dispus unei comisii interne care să cerceteze cauzele care au dus la producerea tragicului eveniment. Dorim să aflăm ce anume s-a întâmplat şi cum s-a ajuns la producerea acestei tragedii în urma căreia un bărbat şi-a pierdut viaţa. Totodată, colaborăm îndeaproape cu organele statului, care cercetează acest grav accident”, a informat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.