Tragedie în apropierea Devei. Un bărbat a murit, lovit de mașină

4430

Un accident rutier mortal a avut loc, joi dimineața, pe Drumul Național 7, la Mintia. „În jurul orei 6:50, Poliția municipiului Deva a fost sesizată despre accident. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că o tânără de 28 de ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Deva – Arad, pe raza localității Mintia, a surprins și accidentat mortal un bărbat care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
3 thoughts on “Tragedie în apropierea Devei. Un bărbat a murit, lovit de mașină

 1. Răzvan

  Omul acela umbla pur și simplu pe mijlocul carosabilului, de-a lungul, nicidecum nu vroia sa traverseze strada, de-a latul. Zeci de mașini l-au evitat in ultimul moment, chiar și eu am trecut pe lângă el cu câteva minute înainte. Din păcate, fata nu a reușit să-l evite… Era 6:50 dimineața, ploua afară, porțiune de drum neiluminată, omul îmbrăcat în negru… Sinucidere curată!

  Reply
 2. TUNDREA ALEX

  un bărbat care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis???
  Mai bine zis mergea pe mijlocul drumului drogat sau beat am tercut pe langa el cu cateva minute inainte!!!

  Reply
 3. SMEU GABRIEL

  Pe cel om care circula neregulamentar pe MIJLOCUL drumului, l-am vazut si eu cu cateva minute de momentul accidentului, a fost claxonat de alti conducatori auto. Omul circula neregulamentar pe mijlocul drumului ca la el acasa.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.