Trafic cu prăjituri. Amendă de 20.000 de lei pentru o firmă hunedoreană de panificaţie

O acţiune organizată la nivel naţional de poliţişti, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu produse cerealiere şi de panificaţie, a dus la descoperirea a zeci de kilograme de prăjituri şi fursecuri fără documente legale, ce aparţiuneau unei societăţi de panificaţie din judeţul Hunedoara.

fursecuriTransportul ilegal a fost descoperit de poliţiştii din judeţul Cluj, în timpul acţiunilor de control, iar firma hunedoreană s-a ales cu o amendă de 20.000 de lei şi, totodată a rămas şi fără prăjituri. “Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Cluj au oprit în trafic o autospecială ce aparținea unei societăți comerciale cu sediul în județul Hunedoara, care transporta produse de patiserie. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că, pentru 83 de kg. de prăjituri și fursecuri nu există documente de însoțire a mărfii. În cauză, s-a dispus reținerea, în vederea confiscării, a cantității respective de produse și sancționarea societății, cu amendă contravențională de 20.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La nivel naţional au fost constatate 275 de infracțiuni şi au fost aplicate peste 9.300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.400.000 de lei, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru verificarea operațiunilor cu produse cerealiere și de panificație. De asemenea, a fost suspendată/oprită activitatea la 7 unități de morărit și panificație și au fost indisponibilizate sau confiscate bunuri de peste 1.800.000 de lei. Activitățile derulate  au avut ca scop prevenirea și combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul producerii, prelucrării, depozitării și comercializării produselor cerealiere și de panificație, după cum au precizat oficialii IGPR. În total, în ultima lună, Poliția Română a efectuat peste 20.000 de controale. Dintre acestea, aproape 5.500 au fost la societăți comerciale, peste 3.000 la persoane fizice, iar 11.720 au vizat mijloace de transport.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva