Toți elevii de la „Andrei Șaguna” vor face cursuri dimineața

1116

Conducerea Primăriei Deva a revenit asupra unei decizii care i-a revoltat pe părinții elevilor de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva.

Școala urmează să intre în reabilitare, iar elevii urmau să fie trimiși, în noul an școlar, să studieze într-o clădire a Liceului de Arte, unde cei din clasele V-VII aveau cursuri de după-amiaza. Părinții și profesorii nu au fost mulțumiți de soluția aleasă de municipalitateși au amenințat că vor da în judecată Primăria Deva.

În anul școlar 2021-2022, toți elevii de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” își vor desfășura cursurile dimineața, a informat joi, Primăria Deva, după negocierile cu părinții și dascălii elevilor de la „Andrei Șaguna”.

„Școala va intra în reabilitare și modernizare, pe fonduri europene, ceea ce impune redistribuirea elevilor în alte spații destinate procesului de învățământ. Elevii claselor I-VIII de la «Andrei Șaguna» și copiii din grupele de grădiniță vor fi repartizați la cele patru unități de învățământ din Deva care au săli de clasă disponibile, respectiv: Liceul de Arte «Sigismund Toduță» – clădirea din cartierul Progresul, Liceul Tehnologic «Grigore Moisil» , Liceul Teoretic «Teglas Gabor» , Școala Primară din cartierul Viile Noi”, a informat Primăria Deva.

Modul de repartizare a elevilor din clasele I – VIII și a copiilor din grupele de grădiniță ale Școlii Gimnaziale „Andrei Șaguna” va fi stabilit de către conducerea școlii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.