TOPUL FIRMELOR. Cele mai performante companii din județ au fost premiate de Camera de Comerț și Industrie Hunedoara

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara a organizat festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județ – „Topul firmelor din Judeţul Hunedoara”, eveniment aniversar sub semnul Centenarului Marii Uniri și a 25 de ani de excelență în afaceri.

Festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județul Hunedoara a avut loc vineri, la sala de evenimente „Domeniile Streiului”. „Topul firmelor din Judeţul Hunedoara” este organizat de 25 de ani de către Camera de Comerț și Industrie Hunedoara și îi prezintă pe antreprenorii care şi-au respectat angajamentul la performanţă.

„Suntem din ce în ce mai mulți și acest lucru nu poate fi decât un motiv de mândrie pentru noi. Înseamnă că mediul de afaceri este din ce în ce mai aproape de Camera de Comerț. Vă felicit din suflet. Aveți toate motivele să fiți în seara aceasta aici. Rezultatele voastre financiare au fost deosebite și așa cum știți, de 25 de ani, Camera de Comerț și Industrie premiază cele mai performante firme din județul Hunedoara”, a declarat Crinela Gafton, director general al CCI Hunedoara, la evenimentul la care au participat peste 200 de invitați.

„Îndrăznesc să cred că evenimentul de astăzi este cel mai important eveniment al mediului de afaceri din județul Hunedoara. Este o competiție bazată pe implicare și seriozitate, atât din partea organizatorului, Camera de Comerț și Industrie, cât și din partea dumneavoastră, a celor mai importante personaje ale acestei seri, antreprenorii. Este de apreciat faptul că reușiți să ve mențineți și să vă dezvoltați afacerea de la un an la altul, să creșteți și să stimulați inclusiv concurența. Este un semn că economia românească începe să se așeze, chiar dacă încă există destul de multe provocări pe piață”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

„Mă bucur că văd aici oameni pe care nu i-am mai văzut la alte ediții, reprezentanți ai unor afaceri prospere, semn că activitatea antreprenorială din județul Hunedoara este una solidă și cu premise sănătoase”, a declarat Fabius Kiszely, prefectul județului Hunedoara.

Peste 10.000 de firme au fost evaluate

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara a acordat distincții celor mai bune firme din județ, pe baza unei metodologii unice, complexe și unitare la nivel național, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate județele țării. „Este o onoare pentru mine să dețin funcția de președinte al Camerei de Comerț Hunedoara la 25 de ani de la prima ediție a Topului județean al firmelor. Este o istorie de 25 de ani care arată evoluția societății românești și a mediului de afaceri. Mediul de business hunedorean a cunoscut suișuri și coborâșuri, a cunoscut perioada pionieratului din anii 1990, a cunoscut perioada de preaderare și de aderare la Uniunea Europeană. Împreună am trăit momente în care de la o zi la alta dobânzile săreau de sută la sută, momente în care drumul părea fără ieșire, un drum care nu a fost fără obstacole. A fost un drum greu și, din păcate, nici astăzi nu putem spune că este ușor să răzbești într-o lume în care mai nimeni nu te ajută, toți îți cer și aproae nimeni nu îți oferă aproape nimic. Camera de Comerț și Industrie cunoaște foarte bine problemele mediului de afaceri, iar implicara noastră este maximă”, a declarat Viorel Arion, președintele CCI Hunedoara.

Clasamentul firmelor premiate este realizat pe baza rezultatelor financiare ale fiecărei firme pe anul 2017, înregistrate la Ministerul Finanţelor Publice. La întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.528 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 2.867 de firme, 1.042 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!