TOP 10 PALATE DIN BASME Castelul Corvinilor a intrat în topul locurilor de poveste de pe glob (VIDEO)

castel wCastelul din Hunedoara ar putea fi oricând decorul potrivit al unui basm cu zâne şi prinţi, susţin redactorii uneia dintre cele mai importante publicaţii on-line din Statele Unite, huffingtonpost.com.

Huffington Post a realizat un top al construcţiilor desprinse din poveşti din întreaga lume, iar Castelul Corvinilor se numără printre ele, alături de castelul Leslie din Irlanda  sau palatul Lichtenstein din Baden-Württemberg.  „Este ceva magic în aceste structuri masive. Cu toate că umplu paginile cărţilor de poveşti, aceste locuri remarcabile există şi în viaţa reală. Unele sunt castele moderne, în timp ce altele sunt gotice şi medievale. Ele pot fi vizitate pe tot globul”, scriu redactorii de la huffingtonpost.com.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute