Toma Coconea e din nou campion!

A alergat cu succes pentru o cauză umanitară şi, din nou, a demonstrat că limitele umane pot fi depăşite. În ciuda problemelor medicale, Toma Coconea a ieşit pe locul I la categoria lui de vârstă şi pe locul V în clasamentul general. Şi ceilalţi români prezenţi în cursă s-au descurcat admirabil.

coconeaCu peste 800 de kilometri alergaţi la maratonul No Finish Line, unde participanţii aleargă pentru o cauză umanitară, celebrul sportiv petroşenean Toma Coconea a ocupat locul 1 la categoria lui de vârsta, din 1596 de alergători. De asemenea, tot locul 1 l-a ocupat împreună cu echipa care l-a cooptat pentru aceasta ediţie, M.I, în timp ce în clasamentul general Coconea s-a situat pe locul 5. S-a întrecut cu 50 de ultramaratonişti profesionişti şi 9.800 de participanţi la maratonul de 7 zile şi 7 nopţi. Tomi Coconea a fost, de fapt, singurul alergător profesionist grav accident la genunchi care nu a vrut să renunţe, în ciuda sfaturilor primite de la medici. La aceeaşi competiţie, Geanina Stana a ocupat Locul 1 la categoria ei de vârsta şi locul 1 la fete pentru echipa International School of Monaco, în care a concurat, în timp ce Daniel Hălăstăuan s-a clasat pe locul 1 la echipa pentru care a concurat, halastauanInternational School of Monaco şi, mai mult decât atât, a reuşit să se califice şi pentru ediţia viitoare, trecând de limita celor 500 de km ce trebuiau parcurşi.

Sportivii români au fost susţinuţi pe tot parcursul competiţiei de vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, care a alergat alături de bravii noştri sportivi şi s-a implicat cu tot sufletul ca acestora să nu le lipsească nimic. Şi, în plus, fiul Mihaelei, Ayan, a luat la rândul său startul în această competiţie umanitară şi a ocupat locul 1 la categoria lui de vârsta, care a însumat 265 de copii de la mai multe şcoli din Monaco. „Mulţumesc tuturor românilor care au venit să ne fie de folos (…) Nu mă aştept să înţeleagă toată lumea efortul lui Toma şi al întregii echipe, dar vă zâmbesc tuturor celor care ne-aţi încurajat, ne-aţi alintat cu vorbe calde şi l-aţi făcut pe Toma să vă folosească mesajele pe post de anti inflamator sau Nurofen Forte. Când am făcut ultimul tur pe circuit, alături de Toma, am luat cu noi drapelul pe care l-am avut şi la finalul RedBull X Alps şi, pe traseu, am fost cea mai aplaudata echipă! Numele cel echipa.monacomai scandat a fost, desigur, TOMA, iar la Festivitatea de premiere am fost felicitaţi pentru cea mai frumoasă şi eficientă echipa, dar şi pentru că cei mai mulţi fani ai maratonului pe FB sunt romani . Ce mă bucur că e şi “vina” mea….. Mulţumesc, Toma. Dacă viaţa ar fi plină numai de întâlniri cu oameni ca tine…..”, a scris vedeta de televiziune pe pagina sa de Faceboock, acolo unde a publicat un jurnal al fiecărei zile din inedita competiţie. Fiecare kilometru se transformă în euro, iar banii ajung la copiii defavorizaţi din lume.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu