Toma Coconea e din nou campion!

A alergat cu succes pentru o cauză umanitară şi, din nou, a demonstrat că limitele umane pot fi depăşite. În ciuda problemelor medicale, Toma Coconea a ieşit pe locul I la categoria lui de vârstă şi pe locul V în clasamentul general. Şi ceilalţi români prezenţi în cursă s-au descurcat admirabil.

coconeaCu peste 800 de kilometri alergaţi la maratonul No Finish Line, unde participanţii aleargă pentru o cauză umanitară, celebrul sportiv petroşenean Toma Coconea a ocupat locul 1 la categoria lui de vârsta, din 1596 de alergători. De asemenea, tot locul 1 l-a ocupat împreună cu echipa care l-a cooptat pentru aceasta ediţie, M.I, în timp ce în clasamentul general Coconea s-a situat pe locul 5. S-a întrecut cu 50 de ultramaratonişti profesionişti şi 9.800 de participanţi la maratonul de 7 zile şi 7 nopţi. Tomi Coconea a fost, de fapt, singurul alergător profesionist grav accident la genunchi care nu a vrut să renunţe, în ciuda sfaturilor primite de la medici. La aceeaşi competiţie, Geanina Stana a ocupat Locul 1 la categoria ei de vârsta şi locul 1 la fete pentru echipa International School of Monaco, în care a concurat, în timp ce Daniel Hălăstăuan s-a clasat pe locul 1 la echipa pentru care a concurat, halastauanInternational School of Monaco şi, mai mult decât atât, a reuşit să se califice şi pentru ediţia viitoare, trecând de limita celor 500 de km ce trebuiau parcurşi.

Sportivii români au fost susţinuţi pe tot parcursul competiţiei de vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, care a alergat alături de bravii noştri sportivi şi s-a implicat cu tot sufletul ca acestora să nu le lipsească nimic. Şi, în plus, fiul Mihaelei, Ayan, a luat la rândul său startul în această competiţie umanitară şi a ocupat locul 1 la categoria lui de vârsta, care a însumat 265 de copii de la mai multe şcoli din Monaco. „Mulţumesc tuturor românilor care au venit să ne fie de folos (…) Nu mă aştept să înţeleagă toată lumea efortul lui Toma şi al întregii echipe, dar vă zâmbesc tuturor celor care ne-aţi încurajat, ne-aţi alintat cu vorbe calde şi l-aţi făcut pe Toma să vă folosească mesajele pe post de anti inflamator sau Nurofen Forte. Când am făcut ultimul tur pe circuit, alături de Toma, am luat cu noi drapelul pe care l-am avut şi la finalul RedBull X Alps şi, pe traseu, am fost cea mai aplaudata echipă! Numele cel echipa.monacomai scandat a fost, desigur, TOMA, iar la Festivitatea de premiere am fost felicitaţi pentru cea mai frumoasă şi eficientă echipa, dar şi pentru că cei mai mulţi fani ai maratonului pe FB sunt romani . Ce mă bucur că e şi “vina” mea….. Mulţumesc, Toma. Dacă viaţa ar fi plină numai de întâlniri cu oameni ca tine…..”, a scris vedeta de televiziune pe pagina sa de Faceboock, acolo unde a publicat un jurnal al fiecărei zile din inedita competiţie. Fiecare kilometru se transformă în euro, iar banii ajung la copiii defavorizaţi din lume.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației