TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat miercuri, în şedinţa de Guvern, că începând de mâine, 28 mai, se vor ridica temporar restricţiile de tonaj pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva (21 de km dintre Holdea şi Ilia).

„Astăzi, situaţia autostrăzii Lugoj-Deva se prezintă în felul următor: avem 66 de kilometri de autostradă, pe care se circulă fără restricţii, avem 21 de kilometri, în lotul 3, pe care se circulă cu restricţii de viteză şi de tonaj, avem patru kilometri din lotul 2 – muzeu în aer liber, care sunt finalizaţi nî proporţie de 75%, dar nerecepţionaţi, şi avem nouă kilometri din lotul 2 – celebra secţiune a urşilor, secţiunea E – nerealizaţi. Obiectivul nostru este să finalizăm lucrările la această autostradă, astfel încât circulaţie să se desfăşoare în condiţii de siguranţă şi fără restricţii. Aşadar, domnule prim-ministru, vă informez că, începând de mâine, 28 mai 2020, CNAIR va ridica temporar restricţiile de tonaj pe tronsonul 3, pe cei 21 de kilometri dintre Holdea şi Ilia. Am finalizat expertiza pentru calea de rulare, în continuare realizăm expertiza pentru structură şi terasamente, contractăm toate lucrările şi pentru drum şi pentru terasamente şi le executăm. Plata se va face din garanţia reţinută constructorului”, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a fost deschis traficului rutier în 23 decembrie 2019, după şase ani şi jumăte de la începerea lucrărilor, însă cu restricţii de tonaj şi viteză.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara