Tinerii care au jefuit o asociație a pensionarilor din Petroșani au fost trimiși în judecată

742

Procurorii i-au trimis în judecată pe Denis Brebenel, Mihăiță Tar, Adrian Naghi și Adrian Radu, sub acuzația de furt calificat.

Cei patru tineri, cu vârste între 26 și 32 de ani, din Petroșani au fost acuzați că în noaptea de 8 iulie 2021, s-au deplasat la sediul unei asociaţii a pensionarilor din Petroşani, unde au forţat uşa de acces în casierie şi au furat din interior un seif cu bani, pe care l-au încărcat în portbagajul mașinii și au apărăsit apoi locul faptei.

„Inculpații Mihăiță Tar, Adrian Naghi și Adrian Rad, în noaptea de 7/8.07.2021, în jurul orelor 01:00, împreună și cu complicitatea inculpatului Denis Brebenel, prin escaladarea porții de acces, decuplarea energiei electrice determinând scoaterea din funcțiune a camerelor de supraveghere, tăierea cu o foarfecă tip gură de lup a sistemului de închidere (lanț, lacăt) de la poarta mare de acces și prin forțarea ușii de acces în casieria din cadrul sediului asociației din Petroșani, au pătruns în interiorul sediului de unde au sustras un seif în care se afla suma de 168.096 lei. Inculpatul Brebenel în data de 07/08.07.2021, i-a ajutat pe ceilalți trei, prin împrumutarea autoturismului personal marca VW Golf 4, achiziționarea de combustibil, ascunderea plăcuțelor de înmatriculare și a foarfecii tip gură de lup, în schimbul acestui ajutor primind suma de 20.000 lei”, se arată în dosar.

Autorii spargerii se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, iar complicele lor, Denis Brebenel, este cercetat sub control judiciar. Procesul lor va avea loc la Judecătoria Petroșani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *