Tineri reţinuţi după ce au făcut scandal într-un bloc

[box type=”info”]Doi hunedoreni sunt acuzaţi că au terorizat locatarii unei clădiri din Lupeni. Au intrat prin efracţie în scara blocului şi au bătut mai multe persoane.[/box]

Poliţiştii au fost chemaţi de urgenţă pentru a aplana un scandal provocat de doi hunedoreni, în incinta unui bloc de locuinţe. „Este vorba de doi tineri din Lupeni, cu vârste de 20 şi 26 de ani, care au spart geamul ușii de acces în scara blocului și au lovit cu pumnii și picioarele trei locatari care ieșiseră din apartamente să vadă ce se întâmplă. În prinderea şi probarea faptelor comise de cei doi suspecţi a contribuit şi unul dintre locatarii blocului, poliţist, care deşi se afla în afara orelor de program, a luat primele măsuri pentru reţinerea prezumtivilor autori, până la sosirea echipei operative”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Autorii infracţiunilor au fost reţinuţi şi vor fi cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

[box type=”info” style=”rounded”]Poliţiştii au fost chemaţi de urgenţă pentru a aplana un scandalul[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)