TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end

Începutul primăverii este întâmpinat cu party-uri, dansuri pe ritmuri latino și un festival de flori. Unele cafenele dedică acest week-end poeziei și poveștilor, iar la cinematograf vă puteți bucura de o ecranizare după Jack London, cu Harrison Ford, sau un film de animație la care să mergeți împreună cu cei mici. ZIARUL HUNEDOREANULUI v-a pregătit câteva recomandări de weekend.

VINERI, 28 februarie

Week-end de schi și dans

Straja. Cabana Alena. 28 februarie – 1 martie. Ora 11.00. Inițiere în schi pentru cei care doresc să învețe acest sport. Cursuri de inițiere în bachata, salsa și merengue cu instructori, vineri și sâmbătă seara. Detalii despre organizator, preț și program pe pagina de Facebook a evenimentului.

Magia poveștilor

Deva. Cafeneaua „Jos pălăria”. Ora 17.00. Copiii și părinții sunt invitați să se bucure de lumea magică a poveștilor. Evenimentul se adresează copiilor de 3 – 6 ani și părinților lor. Participarea la eveniment se face doar pe bază de rezervare. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Seara de poezie

Petroșani. Aztek Caffe. Ora 19.00. “Poezia rămâne pentru mine locul unde mă întâlnesc cu sufletul”, spunea Marin Sorescu. Sunteți invitați să vă reîntâlniți sufletele, dar și să faceți cunoștință cu sufletele unor poeți locali contemporani, în cea de-a doua seară Aztekart.

SÂMBĂTĂ, 29 februarie

Chemarea străbunilor”

Film. Cinema City Deva. Orele 11.30, 13.20, 15.30, 17.45, 20.00, 22.15. Producție: 2020. Gen: aventură, dramă, familie. Adaptat după romanul lui Jack London, „Chemarea străbunilor” transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. Distribuție: Karen Gillan, Harrison Ford, Jean Louisa Kelly.

Horror Movie Night

Petroșani. Easy Eight – Retro Bar. Ora 20.00. Sunteți așteptați la o seară de film, alături de două lansări clasice ale genului horror: “The Thing” (1982, reg. John Carpenter) şi “Dawn Of The Dead” (1978, reg. George A. Romero).

Latino MĂRȚIȘOR Party

Deva. John’s Club. Ora 21.00. Petrecere specială cu ocazia zilei de 1 Martie pe ritmuri latino. Salsa! Bachata! Kizomba! Argentinian Tango!

DUMINICĂ, 1 martie

Festivalul florilor și plantelor”

Centrul municipiului Petroșani. Începând cu ora 9.00. Festivalul este organizat de o florărie din localitate în prima zi de primăvară. Cele mai frumoase flori de primăvară sunt aduse direct din Olanda.

Latte și cristalul fermecat”

Film. Cinema City Deva. Orele12.50, 14.40. Producție: 2019. Gen: aventură, animație, comedie. Curaj, încăpățânare, prietenie, loialitate – nimic nu e străin de mititica aricioaică Latte când are de recuperat cristalul fermecat care va alunga seceta din ținutul ei și al prietenilor ei.

One Man Show

Deva. Centrul Cultural „Drăgan Muntean”. Ora 19.00. Doru Octavian Dumitru este un One Man Show” care îmbie, prin spectacolele sale, la destindere și terapie prin râs. „Eu cred în comedie şi cred că râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru că râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru”, spune artistul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara