Tiberiu Albu a fost premiantul săptămânii (VIDEO)

IMG_0090În această dimineaţă, Tiberiu Albu, câştigătorul de la „Vocea României”, a fost prezentat devenilor veniţi să îl cunoască pe câştigătorul de la Vocea României.

Zeci de oameni au venit în faţa statuii lui Decebal din Piaţa Victoriei pentru a-l întâlni pe artist şi pentru a participa la premierea simbolică a acestuia de către societatea civilă. L-au aplaudat şi i-au urat succes tânărului care a uimit cu cu vocea şi talentul său o ţară întreagă.

„Vă sfătuiesc să credeţi în voi şi să încercaţi, pentru că la un moment dat eforturile vă vor fi răsplătite. Susţineţi-vă prietenii, susţineţi-vă familia şi susţineţi-vă fiecare persoană în care aveţi încredere, pentru că asta înseamnă cât toată lumea pentru ei”, le-a spus tânărul hunedorenilor strânşi în centrul Devei.

“Tiberiu Albu, cea mai recentă „Voce a României”, en-titre, cum ar spune cronicarii sportivi, pentru că despre el vorbim, a reuşit să facă judeţul Hunedoara să strălucească pe harta ţării. Spunea cineva, că „băiatul ăsta a plecat cu chitara de la Orăştie, a ajuns la Bucureşti şi i-a fermecat pe români cu talentul lui”. Acum se implică şi susţine şi festivalul „Talentele Orăştiei”. Face asta din dorinţa de a încuraja talentele judeţului să iasă la rampă în lumina reflectoarelor. Pentru exemplul puternic oferit, v-am propussă ne întâlnim cu acest om extraordinar şi să-i spunem asta, că e minunat, că suntem mândri de el”, a precizat Dan Terteci, organizator al campaniei Premianţii fără Premii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni