Tentativă de înșelăciune eșuată în Deva

Un devean în vârstă de 63 de ani a reclamat Poliției că a două tinere, care susțineau că sunt angajate ale unui magazin, au încercat să îl înșele, după ce le-a permis accesul în locuința sa. Cele două necunoscute i-au spus deveanului că este câștigătorul unui „premiu” în valoare de 50 de lei, a informat IPJ Hunedoara.

Tinerele susţineau că au asupra lor doar o bancnotă de 200 de lei, iar pentru a intra în posesia „premiului” bărbatul trebuie să le remită diferența de 150 lei, scopul lor fiind, de fapt, acela de a identifica unde sunt păstraţi banii, în locuință, susțin polițiștii. „Bărbatul a realizat la timp că poate fi victima unei infracțiuni, motiv pentru care a refuzat tranzacţia. Cele două persoane au părăsit locuința fără a sustrage vreun bun, după care deveanul a sesizat Poliţia cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de înşelăciune”, a informat Inspectoratul de Poliție al județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hoț de portofele prins de polițiști         SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia