Tentativă de înșelăciune, dejucată de un octogenar

Un bărbat de 81 de ani din Răchitova a anunțat Poliția după ce a fost apelat pe telefonul fix de către o persoană care a încercat să îl înșele prin „metoda accidentul”.

Marți, seara, în timp ce se afla la domiciliu său, vârstnicul a fost apelat pe telefonul fix de un bărbat care s-a dat drept „medic” şi i-a spus că fiul său a suferit un accident rutier, fără să specifice locul producerii accidentului, în urma căruia a suferit răni grave ce necesită transfer la un spital din București. Presupusul medic a precizat că intervenţia medicală costă 3.000 de euro, sumă pe care un prieten al „medicului” ar fi trebuit să o ridice de la domiciliul hunedoreanului.

„Dând dovadă de prezenţă de spirit, bărbatul de 81 de ani a verificat aspectele precizate de falsul medic, luând legătura telefonic cu nepoata sa, care i-a spus că nu a avut loc niciun accident, iar tatăl său, fiul bărbatului de 81 de ani, doarme. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă la înșelăciune”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului