TEATRU: „Amanta”, la Centrul Cultural din Deva

O comedie savuroasă, cu actori de excepţie! Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită, marţi, 18 iunie 2019, la ora 20:00, în sala mare a Centrului Cultural din Deva, la spectacolul cu piesa „Amanta”, adaptare după celebra comedie „Încurcă lume”, de A. D. Hertz.

Acţiunea piesei se petrece la începutul secolului XX. Avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă în zori, cu o trăsură. Nevastă-sa, Didina, nu doarme şi e furioasă. Câţi dintre dumneavoastră n-aţi pregătit o minciună când aţi lipsit o noapte din patul conjugal, ca să o serviţi nevestei răvăşite? Dar ce te faci când minciuna – o invenţie de moment a avocatului – se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă? Şi hai să vedem pe unde scoţi cămaşa când, în familie, cumnatul este procuror.
Cum va ieşi din încurcătură avocatul infidel, veţi vedea în sala de spectacol.
Biletele sunt puse în vânzare la preţuri de 50 lei, 60 lei şi 70 lei (în funcţie de locul ocupat în sală) şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00 şi online – pe eventim.ro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva