TEATRU: „Amanta”, la Centrul Cultural din Deva

O comedie savuroasă, cu actori de excepţie! Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită, marţi, 18 iunie 2019, la ora 20:00, în sala mare a Centrului Cultural din Deva, la spectacolul cu piesa „Amanta”, adaptare după celebra comedie „Încurcă lume”, de A. D. Hertz.

Acţiunea piesei se petrece la începutul secolului XX. Avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă în zori, cu o trăsură. Nevastă-sa, Didina, nu doarme şi e furioasă. Câţi dintre dumneavoastră n-aţi pregătit o minciună când aţi lipsit o noapte din patul conjugal, ca să o serviţi nevestei răvăşite? Dar ce te faci când minciuna – o invenţie de moment a avocatului – se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă? Şi hai să vedem pe unde scoţi cămaşa când, în familie, cumnatul este procuror.
Cum va ieşi din încurcătură avocatul infidel, veţi vedea în sala de spectacol.
Biletele sunt puse în vânzare la preţuri de 50 lei, 60 lei şi 70 lei (în funcţie de locul ocupat în sală) şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00 şi online – pe eventim.ro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”