Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara

Întreg tavanul din biroul Consiliului Județean Hunedoara, unde lucrează Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara, s-a prăbușit, după ce două grinzi de susținere a acestuia ar fi cedat. Costel Avram a declarat că în momentul incidentului nici el și nici secretara sa nu se aflau în încăpere, el fiind plecat în Valea Jiului. S-a întors miercuri la lucru și și-a găsit biroul devastat, însă niciunul dintre colegii din Consiliul Județean Hunedoara nu a auzit vreo bubuitură.
„Cert este că, la cum a căzut, dacă – Doamne ferește – eram în birou, nu scăpam. Totul a căzut pe biroul la care stau eu”, a declarat Costel Avram, potrivit ziardehunedoara.ro. Cel mai probabil incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Capetele grinzilor uriașe s-au prăbușit chiar peste biroul său, susține Avram. Împrejurările în care s-a produs incidentul au rămas, deocamdată, necunoscute.
Palatul administrativ din centrul istoric al Devei, a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar în anii 2.000 a fost renovat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical