Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara

Întreg tavanul din biroul Consiliului Județean Hunedoara, unde lucrează Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara, s-a prăbușit, după ce două grinzi de susținere a acestuia ar fi cedat. Costel Avram a declarat că în momentul incidentului nici el și nici secretara sa nu se aflau în încăpere, el fiind plecat în Valea Jiului. S-a întors miercuri la lucru și și-a găsit biroul devastat, însă niciunul dintre colegii din Consiliul Județean Hunedoara nu a auzit vreo bubuitură.
„Cert este că, la cum a căzut, dacă – Doamne ferește – eram în birou, nu scăpam. Totul a căzut pe biroul la care stau eu”, a declarat Costel Avram, potrivit ziardehunedoara.ro. Cel mai probabil incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Capetele grinzilor uriașe s-au prăbușit chiar peste biroul său, susține Avram. Împrejurările în care s-a produs incidentul au rămas, deocamdată, necunoscute.
Palatul administrativ din centrul istoric al Devei, a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar în anii 2.000 a fost renovat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!