Târgul auto din Hunedoara are un singur beneficiar

targ auto hunedoaraÎnfiinţarea târgului auto în Hunedoara nu a prins, deocamdată, la public. Într-o săptămână, un singur hunedorean şi-a pus maşina în vânzare.

De o săptămână, curtea fostei Şcoli generale nr. 1 din Hunedoara a devenit spaţiu pentru organizarea unui târg săptămânal de autoturisme. Târgul a fost înfiinţat printr-o hotărâre de consiliu local. Măsura a fost luată pentru ca hunedorenii să nu mai ocupe cu săptămânile locurile de parcare de pe Bulevardul Dacia, cu maşinile puse în vânzare.

Înfiinţat din 1 august, parcul auto din municipiul Hunedoara are până în prezent doar un client fidel. Un hunedorean a plătit 50 de lei, pentru a-şi lăsa maşina în curtea fostei şcoli, la vânzare. 50 de lei reprezintă valoarea abonamentului lunar pentru târgul auto. Cei care vor să îşi aducă maşinile în târg doar pentru o zi plătesc o taxă de 2 lei.

Târgul auto va fi administrat de Serviciul Public al Pieţelor şi Oboarelor şi va fi deschis zilnic. Maşinile care sunt aduse aici sunt păzite, susţin reprezentanţii Primăriei municipiului Hunedoara. Autorităţile locale speră ca în viitor numărul clienţilor parcului auto să crească.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Târgul auto din Hunedoara are un singur beneficiar

  1. Alex

    Va dau eu o idee care sa avantajeze si primaria si locuitorii orasului.
    Ridicati-va fundul frumusel de pe scaunele moi si frumos tapitate si luati orasul la pas in cautarea celor care-si vand masinile la colt de strada,mai exact pe Magistrala.Acum e foarte usor sa le dati amenzi usturatoare ,deoarece daca pana acum se plangeau ca nu au unde sa-si vanda masinile, acum au un loc special amenajat si pazit.
    Noi cetatenii Hunedoarei care am vrea sa parcam si nu avem unde va uram: SPOR LA LUCRU’ !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile