Tânărul din Deva și-a transmis în direct moartea, sub privirile mamei sale. Femeia a încercat în zadar să îl oprească

448

Mama tânărului din Deva care şi-a filmat moartea pe autostradă a încercat în zadar să-l oprească.

Claudiu Bogdan, tânărul de 22 de ani, din Deva, a murit într-un spital din Germania, la câteva ore după accidentul rutier cumplit provocat pe o autostradă din Germania.

„Drum lin spre îngeri, copilul meu frumos. Tu ai plecat si m-ai lăsat singură. Te voi iubi mereu, puiul meu. Dumnezeu să aibă grijă de tine”, a scris mama acestuia, pe pagina sa de Facebook.

Femeia încercase să îl oprească de la gestul sinucigaş, pe care acesta l-a trnsmis în direct pe pagina sa de Facebook. I-a scris „Te rog, vorbeşti cu mine”, cu câteva secunde înainte ca fiul ei să intre cu maşina într-un autotren care staţiona pe o bretea a autostrăzii.

Şi alţi apropiaţi au încercat să îi transmită lui Bogdan să nu facă un gest necugetat.

„Trage pe dreapta şi linişteşte-te”, „Doamne fereşte, pentru o femeie să te omori? Tu nu eşti conştient. Eşti tânăr, sunt atâtea femei în lumea asta”, au fost ultimele mesaje primite de tânăr, înainte de impactul fatal.

Luni, seara, Bogdan Claudiu a fost victima unui accident cumplit de circulaţie pe o autostradă din Germania. Românul a produs intenţionat accidentul în momentele în care transmitea „Live” un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea că fusese părăsit. În timp ce gonea cu peste 170 de kilometri la oră, cu telefonul în mână, tânărul a relatat că vrea să se sinucidă fiindcă tocmai se despărţise de iubita cu care avusese o relaţie de trei ani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *