Posibilă victimă a unui criminal în serie. Tânăra ucisă şi crucificată în Italia era din Hunedoara

victimaCadavrul unei femei de 26 de ani a fost găsit sub un pod din Ugnano, o localitate din apropiere de Florenţa, Italia. Victima, Andreea Zamfir, era originară din Hunedoara, potrivit IPJ Hunedoara.

„Locuia la etajul patru al blocului, cu un bărbat, şi tot timpul existau scandaluri între ei. Avea o viaţă de coşmar, era bătută de concubinul ei şi alungată din casă. A plecat apoi de la el şi nu am mai auzit de ea, până azi”, spune Maria, o localnică din cartierul hunedorean. La auzul veştii despre moartea femeii, câteva dintre femeile care spun că i-au fost vecine s-au înfiorat.

Andreea Zamfir a fost ucisă sub un pod din localitatea italiană Ugnano. Cadavrul tinerei de 26 de ani, născută în Hunedoara a fost descoperit de un biciclist care trecea prin zonă. Victima era complet dezbrăcată – potrivit martorilor avea doar pantofii în picioare – şi era legată cu bandă adezivă de o barieră, într-o poziţie ce duce cu gândul la crucificare. Cu braţele larg deschise şi legate de-a lungul barierei, trupul româncei era îngenuncheat pe pământ. Potrivit publicaţiei Il Messagero, idetitatea femeii a fost stabilită pe baza amprentelor digitale. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca tânăra, violată şi omorâtă, să fie victima unui criminal în serie. “Deocamdată tot ce putem presupune este faptul că avem de-a face cu un caz al unei prostituate ucise de un client. Investigaţiile noastre vor stabili, de asemenea, dacă este vreo legătură între acest deces şi cazul din urmă cu un an, când o prostituată a fost găsită legatăde către un client, în aceeaşi poziţie. Din fericire, aceasta era în viaţă”, a declarat unul dintre anchetatori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează