Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge

Un accident mortal a avut loc, duminică seara, pe Drumul Național 68, în apropiere de Hațeg. Doi tineri care circulau cu o motociletă au lovit un cap de pod, în apropiere de Sarmizegetusa, iar în urma impactului, Andrei Farcaș (35 de ani) a murit, iar Eva Murgoi (25 de ani) a fost transportată în stare gravă la spital.

Apropiații tinerilor și-au manifestat regretele pentru moartea motociclistului și au lansat un apel în ajutorul Evei. „Ajutor! Vă rugăm să ajutați donând sânge pentru Eva. Se poate dona orice grupă, dar obligatoriu trebuie să se specifice numele ei EVA MURGOI, internată la spitalul din Deva. (…) Doliu în Hațeg, cel mai iubit motociclist și prieten din Țara Hațegului Farcaș Andrei s-a stins din viața aseară, în urma unui accident cu motocicleta iar prietena lui Eva se zbate între viața și moarte a pierdut mult sânge”, a scris Andrei Priala pe un grup de Facebook al motocicliștilor.

„În urma accidentului motto petrecut duminică seară în apropierea oraşului Haţeg, prietena noastră Eva Murgoi a pierdut mult sânge. Prin această postare apelez la ajutorul vostru! E nevoie neapărat de sange grupa 0 negativ ! Se poate dona indiferent de grupa de sânge! Poate dona oricine la Centrul de Transfuzie Deva , cu obligaţia de a se specifica numele său : EVA MURGOI”, a scris o apropiată a tinerei.

„Aseară, una dintre fetele gazdelor noastre dragi din Fundătură, Eva Eva, a fost implicată într-un accident de motocicletă. Din păcate prietenul ei nu a mai putut fi salvat, însă ea are nevoie de ajutor. Dacă puteți si vreți să ajutați, vă rog să donați sânge. Se acceptă orice grupă, se poate dona la oricare centru din țară. Vă mulțumesc!”, a transmis Cătălin, un alt apropiat al tinerei, pe Facebook.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului         Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva