Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani

Potrivit unor informaţii, soţul femeii, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit spânzurat, într-o livadă, la câteva sute de metri de locul unde a fost descoperit cadavrul acesteia, pe aceeaşi stradă. Cei doi soţi găsiţi morţi, Alexandra şi Ilie Vlaic, aveau împreună o fetiţă de trei ani. Nu au fost înregistrate plângeri referitoare la conflicte intrafamiliale sau ordine de protecţie emise între cei doi.

Sâmbătă dimineaţă, localnicii au sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, prin 112, despre faptul că, în apropierea unui autoturism parcat pe strada Dâlja Mică, din municipiul Petroşani, a fost găsită decedată o femeie.

„Sâmbătă, în jurul orei 09:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un cartier din oraş, a fost găsită căzută pe stradă, o persoană decedată, în vârstă de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fata locului, în vederea efectuării cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!