Tânără agresată și tâlhărită în scara unui bloc

Marţi seara, în jurul orei 22:45, o tânără a reclamat Poliţiei din Vulcan că a fost jefuită de un necunoscut, care a agresat-o şi i-a furat ghiozdanul pe care aceasta îl purta pe umăr şi în interiorul căruia deţinea mai multe bunuri.

Bărbatul i-a luat şi un telefon mobil, pe care tânăra îl ţinea în mână. Infracţiunea a fost comisă în scara blocului în care locuieşte victima, iar din primele cercetări poliţiştii au stabilit că aceasta a fost urmărită de atacator, care nu o cunoştea anterior comiterii faptei.

„La scurt timp de la primirea sesizării, poliţiştii au reuşit, în urma efectuării unor activităţi investigative, să îl identifice pe prezumtivul autor al infracţiunii reclamate. Acesta este un bărbat de 33 de ani, din municipiul Vulcan, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Vulcan pentru audieri şi a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Bunurile sustrase au fost recuperate”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea dispunerii măsurilor preventive prevăzute de lege, a mai precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!