Tânăr reținut de polițiști după ce a furat o mașină

437

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către un hunedorean cu privire la faptul că, în perioada 25.10.2021-09.11.2021, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce era parcat pe un bulevard din Hunedoara. Autoturismul a fost recuperat (fiind găsit abandonat în parcarea unui magazin din municipiul Hunedoara).

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat că din autoturismul respectiv nu lipsesc bunuri și nu au fost constatate distrugeri.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor au identificat prezumtivul autor al infracțiunii reclamate.

Faţă de cel în cauză, un tânăr de 19 de ani, din municipiul Hunedoara, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *