Tânăr prins de polițiști cu cannabis

290

Vineri, în jurul orei 01:00, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Baru au observat pe raza comunei Pui o mașină staționată în care se afla, pe locul șoferului, un tânăr de 20 de ani, din orașul Hațeg.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au găsit în buzunarul tânărului o foiță de aluminiu, iar între scaunele din față ale maşinii au găsit o foiță de aluminiu înăuntru căreia se afla o materie vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, susceptibilă de a avea efecte psihoactive și de a fi interzisă la deținere. De asemenea, în spațiul de depozitare de la ușa șoferului a fost identificat un toc de ochelari în care se aflau șase foițe de aluminiu, înăuntrul fiecăreia aflându-se materie vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, susceptibilă de a avea efecte psihoactive și de a fi interzisă la deținere, 4 foițe de aluminiu goale și o folie în care se aflau 3 pastile. Tot în spațiul de depozitare de la ușa șoferului poliţiştii au identificat un grinder metalic în care se afla o substanță vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, măcinată.

Obiectele şi substanţele identificate au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.