Tânăr prins cu droguri și cu un pistol în mașină

2300

Duminică seara, poliţiştii au oprit autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din Petrila, care de deplasa pe strada Republicii, din orașul Petrila.
În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit o țigaretă confecționată manual, ce conţinea bucăți uscate dintr-o plantă de culoare maro-verzui şi un pachet de țigări în interiorul căruia se aflau muguri de plantă (înveliți în staniol), iar în buzunarul de la scaunul șoferului (amplasat în spatele acestuia) a fost găsit un pistol cu funcționare pe bază de CO2 și 2 butelii de gaz CO2, aferente acestuia.
Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe ilegale, rezultatul fiind pozitiv la o anumită substanţă. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de deținere de droguri de risc, deținerea sau portul fără drept de arme neletale și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe (arma neletală şi substanţele susceptibile de a avea efecte psihoactive și de a fi interzise la deținere au fost ridicate, pentru cercetări).
IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *