Tânăr judecat după ce a bătut crunt un polițist

Ciprian Chiș (29 de ani) a ajuns în arest preventiv și va fi judecat pentru ultraj și distrugere după ce a bătut crunt un polițist și a produs pagube într-o sală de jocuri din Brad. Scandalul provocat de tânăr a avut loc în seara de 24 iunie, iar victima sa a fost un bărbat de 55 de ani, ajutor de șef de post în comuna Baia de Criș.

Ciprian Chiș a intrat în local în jurul orei 23:30, împreună cu fratele său și doi prieteni, după ce consumase aproape jumătate de litru de țuică și patru litri de bere. A comandat încă patru pahare de cognac, supărat pentru că îi fusese suspendat permisul de conducere. L-a observat pe polițistul care se afla în timpul său liber și privea meciul și s-a îndreptat spre el.

„Inculpatul a încercat să discute cu persoana vătămată, care l-a evitat, a intrat în grupul sanitar, iar când a ieșit și s-a îndreptat spre bar, inculpatul l-a urmat și i s-a adresat: „Comisare, ai mai fost la pescuit?”. Acesta i-a răspuns afirmativ. La câteva secunde, tânărul i-a reproșat persoanei vătămate că l-a dus la Zam, în urmă cu câțiva ani, referindu-se la intervenția din data de 24 decembrie 2012, după care a dat cu pumnul, vrând să îl lovească în față, însă persoana vătămată s-a ferit și a fost atins în regiunea umărului stâng. Apoi l-a mai lovit o dată, cu podul palmei peste față, unde zona s-a înroșit. Au intervenit martorii care au încercat să-l imobilizeze pe inculpat, însă acesta l-a lovit și pe unul dintre cu pumnul în față. A vrut să-l lovească și pe un alt bărbat, dar nu a reușit. Inculpatul declară că a lovit și alte persoane, deoarece încercau să îl oprească să îl lovească pe polițist și el voia să scape de ei, pentru a-și îndeplini țelul, respectiv pentru a se răzbuna pe polițist. Inculpatul a mai declarat: „…eu eram foarte nervos, astfel că oricine se afla în fața mea eu loveam …, pentru că vroiam să rezolv problema…” Agentul de pază a reușit să-l scoată afară din local pe inculpat, după care acesta a revenit, în bustul gol, a mers direct la persoana vătămată și i-a aplicat, din nou, mai multe lovituri cu pumnul, în zona capului, apoi a luat din vitrina frigorifică o sticlă de suc, a spart-o de masă și a pus ciobul la gâtul persoanei vătămate, i-a spus că dacă nu-l ascultă și face vreo mișcare greșită, dacă opune rezistență, îi taie gâtul, l-a prins de tricou cu o mână și l-a tras afară din local, iar pe trotuar a aruncat ciobul de sticlă. Gestul amenințător al inculpatului a generat temere persoanei vătămate, că poate fi tăiat și panică în rândul persoanelor care mai erau în local”, se arată în dosar.
Polițistul nu a ripostat la agresiunea exercitată asupra sa. A încercat să-l evite pe tânăr, să iasă din local, însă acesta era agitat, gesticula, urla, profera amenințări cu moartea. În cele din urmă ajutorul de șef de post a reușit să iasă din local, cu sprijinul altor clienți. Agresorul său a distrus apoi ușa sălii de jocuri și a spart mai multe geamuri. În cele din urmă a fost oprit de un echipaj de poliție sosit la fața locului, a fost reținut și arestat preventiv.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului         Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl