Tânăr jefuit după ce a fost atras în capacană cu promisiunea unei partide de sex

94

prostituate2orUn cioban, în vârstă de 35 de ani, a fost jefuit în apropierea gării din Deva, după ce a fost acostat de o tânără, care i-a propus să întreţină relaţii sexuale.

„În jurul orei 18:22, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că, în gara Deva, se află un bărbat care prezintă multiple leziuni în zona feței. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, judeţul Constanța, cioban la o stână din județul Timiș, le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se afla în gara Deva, a fost acostat de către o persoană de sex feminin, care i-a propus să întreţină relații sexuale, iar după ce s-au deplasat într-un bar din apropierea gării, a fost deposedat de un telefon mobil și suma de 3.500 lei. Când acesta şi-a dat seama că a fost deposedat de bani și telefonul mobil și i-a cerut persoanei de sex feminin să i le înapoieze, a apărut o persoană de sex masculin, care a pretins că este ca soțul tinerei, şi care i-a aplicat constănțeanului mai multe lovituri cu pumnul în zona feței, după care cei doi au fugit”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Autorii infracţiunilor, un bărbat în vârstă de 27 de ani şi o femeie în vârstă de 30 de ani, ambii din municipiul Deva, fără ocupație, au fost reţinuţi de poliţişti. Ei vor fi cercetaţi pentru furt și loviri sau alte violențe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.