Tânăr de 18 ani speriat de Poliție a intrat cu scuterul într-o autospecială

Miercuri seara, în jurul orei 23, un echipai al Poliției Rutiere aflat în patrulare cu autospeciala de serviciu, pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara, a observat în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi un tânăr, despre care dețineau informații că nu posedă permis de conducere, care alimenta o motocicletă.
„Poliţiştii au intrat în zona benzinăriei, însă tânărul, în momentul în care a observat echipajul de poliție, a pus furtunul la pompă, a urcat pe motocicletă și a demarat, cu intenția de a se sustrage controlului, însă a lovit cu roata motocicletei spoilerul autospecialei de Poliție”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, iar cu privire la tânărul implicat în tamponare, un hunedorean în vârstă de 18 ani, poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În plus, acesta a fost sancționat contravențional pentru producerea tamponării.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi