Tânăr de 18 ani speriat de Poliție a intrat cu scuterul într-o autospecială

89

Miercuri seara, în jurul orei 23, un echipai al Poliției Rutiere aflat în patrulare cu autospeciala de serviciu, pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara, a observat în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi un tânăr, despre care dețineau informații că nu posedă permis de conducere, care alimenta o motocicletă.
„Poliţiştii au intrat în zona benzinăriei, însă tânărul, în momentul în care a observat echipajul de poliție, a pus furtunul la pompă, a urcat pe motocicletă și a demarat, cu intenția de a se sustrage controlului, însă a lovit cu roata motocicletei spoilerul autospecialei de Poliție”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, iar cu privire la tânărul implicat în tamponare, un hunedorean în vârstă de 18 ani, poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În plus, acesta a fost sancționat contravențional pentru producerea tamponării.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *