Tânăr dat dispărut

Luni, în jurul orei 21:00, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că fiul său, Vitez Adrian George, în vârstă de 20 de ani, în data de 25 februarie 2019, în jurul orei 14:40, a plecat de la locuinţa sa din Petrila, pentru a se plimba, însă nu a mai revenit acasă.

„În baza sesizării, poliţiştii efectuează activități investigative şi de căutare, în vederea depistării tânărului fiind solicitată urmărirea la nivel naţional. Persoanele deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze ca mai apropiată unitate de poliţie sau să sesizeze numărul de urgenţă 112”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălţime 1,80 m, constituție atletică, ochii verzi, părul castaniu, tuns mediu, faţă ovală, poartă barbă scurtă şi ochelari de vedere. În momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu geacă de culoare bleumarin cu glugă, pantaloni de trening de culoare gri-petrol şi era încălţat cu pantofi sport de culoare neagră.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!