Tânăr convins să renunţe la sinucidere

37

media_521797679_tentativa-sinucidere-bucuresti-persoane-ameninta-vor-arunca-bloc-197175Un jandarm, un poliţist şi primarul municipiului Orăştie au convins un tânări din localitate să renunţa le gestul sinucigaş de a se arunca de pe un bloc cu patru etaje.

Incidentul s-a petrecut în această seară.

„Am fost anunţaţi că un bărbat intenţionează să se sinucidă, aruncându-se de pe un imobil de patru etaje din municipiul Orăştie. La faţa locului s-au deplasat în mod operativ echipaje formate din jandarmi, polițiști și reprezentanți ai I.S.U. Hunedoara.

Un ofiţer din cadrul Jandarmeriei Hunedoara, cu specializarea „negociator”, alături de un ofiţer din cadrul Poliţiei municipiului Orăștie și primarul acestei localităţi, au urcat la etajul patru al blocului, pe care se afla bărbatul. În urma negocierilor purtate, bărbatul a fost convins să renunţe la intenţia declarată de a se sinucide.

După ce a coborât de pe bloc, Ştefan B., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în municipiul Orăştie, a fost condus la sediul poliției din localitate în vederea stabilirii tuturor aspectelor care au condus la producerea acestei situații şi luarea măsurile legale care se impun”, a comunicat Andrada Pop, reprezentanta Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *