Tânăr arestat după o crimă înfiorătoare în Hunedoara

16161

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Emanuel Boldijar, un tânăr din Hunedoara, reţinut preventiv pentru infracţiunea de omor.

Recidivistul în vârstă de 28 de ani şi-ar fi ucis în bătaie un vecin, cu care băuse împreună în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie în locuinţa acestuia din urmă aflată într-un bloc de pe Strada Ştefan cel Mare (Hunedoara), a informat procurorul Gina Cibian, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

A doua zi dimineaţa, victima, un bărbat de circa 60 de ani, a fost descoperită desfigurată şi cu numeroase urme de violenţă pe trup. Capul i-ar fi fost strivit între două corpuri dure, iar moartea s-a datorat unei asfixii mecanice produse în urma strivirii pieptului şi gâtului. De asemenea, corpul prezenta răni produse în urma lovirii cu un corp dur, cel mai probabil o bâtă. La scurt timp, anchetatorii au efectuat percheziţii la domiciliul tânărului şi au ridicat mai multe probe, pe care s-ar afla urme de sânge. Boldijar a fost reţinut de procurori, însă nu a recunoscut crima. În faţa instanţei a solicitat să fie lăsat în libertate. Anchetatorii urmează să stabilească motivul pentru care bărbatul a fost ucis.

Tânărul a mai fost condamnat la 1 an și 5 luni, cu suspendare, pentru conducere sub influența alcoolului și refuzul recoltării probelor biologice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *