Tânăr acuzat de tentativă de viol asupra unei adolescente de 15 ani. Victima era fiica iubitei sale

650

Un bărbat de 35 de ani, din Hunedoara, a fost trimis în judecată pentru tentativă de viol asupra unei adolescente de 15 ani.

Victimă i-a fost chiar fiica iubitei sale. Bărbatul şi concubina sa s-au stabilit în Olanda, în timp ce fiica femeii a fost plasată în grija unui centru pentru copii, din Uricani. În vara acestui an, tânărul şi-a luat concediu de odihnă şi s-a întors singur în ţară. În 17 iunie, s-a prezentat la instituţia de ocrotire din Uricani şi a solicitat învoirea fetei pentru câteva zile, pe motiv că va avea grijă de ea şi va locui împreună cu familia lui.

„Inculpatul a plecat cu autoturismul său, marca BMW de culoare neagră, împreună cu persoana vătămată minoră din oraşul Uricani către municipiul Hunedoara. Pe drum, acesta i-ar fi făcut avansuri minorei, ar fi pus mâna pe piciorul acesteia, ar fi mângâiat-o şi întrebat-o dacă mai este virgină. În aceeaşi dată, în jurul orei 19.00, cei doi s-au cazat la un hotel din Hunedoara, într-o cameră situată la etajul 2 şi prevăzută cu un singur spaţiu de locuit dotat cu două paturi. În drum spre hotel, inculpatul a oprit la un magazin tip ABC şi a cumpărat o sticlă de cognac Alexandrion despre care i-a spus persoanei vătămate că o vor consuma împreună. În camera de hotel, neintenţionând să consume alcool, minora a spart sticla menţionată, profitând de neatenţia inculpatului, motiv pentru care acesta s-a deplasat la un magazin din apropierea hotelului şi a cumpărat o altă sticlă conţinând aceeaşi băutură alcoolică. La întoarcerea în camera de hotel, inculpatul a consumat alcool pe care şi l-a turnat într-un pahar din sticla pe care o cumpărase, determinând-o pe persoana vătămată minoră să consume şi ea din aceeaşi băutură alcoolică. După consumul de alcool minora a început să se simtă rău, ameţind şi având senzaţia de vomă. La un moment dat, în jurul orelor 23:00, inculpatul a mers la baie, s-ar fi reîntors în cameră la bustul gol şi s-ar fi atins cu plamele pe corp în faţa minorei. Ulterior i-a spus persoanei vătămate că o va duce în cameră, pretextând că o schimba în pijamale şi o va pune în pat. Inculpatul a prins-o de după umeri şi a condus-o în cameră, unde a întins-o pe un pat, pe spate şi ar fi atins-o din nou cu palmele în zona feţei şi pe corp”, se arată în dosar.

Intuind ce urmează să se întâmple adolescenta a început să plângă şi i-a spus bărbatului să o lase în pace, însă acesta a refuzat şi i-a spus să tacă şi să îl lase să o dezbrace. Deşi ameţită de băutură, victima a reuşit să se ridice din pat şi să fugă către uşa de la ieşirea din camera de hotel. Bărbatul a prins-o şi bruscat-o, însă adolescenta s-a smucit, lovindu-se cu capul de uşă.

„Pentru a scăpa, persoana vătămată a început să strige puternic, de mai multe ori ”Viol! Vrea să mă violeze !”. Strigătele au fost auzite de afară de către angajaţii hotelului. În continuare persoana vătămată a reuşit să deschidă uşa de la intrarea în camera de hotel şi a intenţionat să iasă, însă iniţial nu a reuşit întrucât inculpatul s-ar fi apropiat şi-ar fi apăsat cu palma pe uşă, reuşind să o închidă. Deoarece minora a strigat foarte tare, inculpatul i-a dat în final drumul, astfel că aceasta a scăpat, a deschis uşa camerei de hotel şi a fugit desculţă, pe hol, continuând să strige ”Viol ! Vrea să mă violeze !”, până la recepţia hotelului, unde s-a întâlnit cu cei doi angajaţi ai hotelului. Persoana vătămată minoră se afla într-o stare de şoc, tremurând şi având bluza în dezordine”, se arată în dosar.

O angajată a hotelului a apăsat butonul de panică, iar la faţa locului a ajuns echipa de intervenţie a societăţii de pază. Adolescenta, traumatizată, a fost transportată la spital.Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru fapta comisă. El a fost trimis în judecată şi pentru infracţiunea de fals în declaraţii, după ce ar fi declarat poliţiştilor de frontieră că s-a întors în ţară din Germania, deşi s-ar fi întors din Olanda, cu presupusa intenţie de a ascunde faptul că provine dintr-o zonă cu risc epidemiologic Covid-19 şi evitarea carantinei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.