Tâlhărie sub amenințarea bâtelor, în Deva

127

Jandarmii aflaţi în misiune de patrulare au intervenit în noaptea de 27 spre 28 iulie 2020, în jurul orei 00:42, în ajutorul unui tânăr din Deva care fusese agresat în spatele unei brutării de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

„Jandarmii au ajuns în scurt timp la locul indicat, unde au identificat trei tineri, între care o minoră în vârstă de 14 ani, care, înarmaţi cu bâte, din lemn şi una din fier, ameninţau un alt tânăr.. Victima celor trei agresori a precizat că unul dintre aceştia i-au sustras telefonul mobil, pe care jandarmii l-au găsit pe o bancă din apropierea acestora”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara. Jandarmii i-au predat pe suspecţi Poliţiei.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi au luat măsura preventivă a reţinerii, pe o durată de 24 ore, faţă de doi tineri (în vârstă de 24 şi de 19 ani)”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.